Breed Assortiment Gratis Kaartje! Girl in a jacketVoeg een cadeautje toe Vanaf €2,95 verzendkosten! Account

Verjaardagsservice

Hoera er is een collega jarig. Tijd voor feest! Als organisatie vergeet je deze mooie momenten uit het leven van je collega natuurlijk niet. Want hoe leuk is het dat je collega’s een overheerlijke Sweetbox thuisgestuurd krijgt via de Onze Smaak verjaardagsservice. Verschillende smaak opties met een leuk kaartje maken de verjaardag compleet af. Vergeet nooit meer een verjaardag met de verjaardagsservice van Onze Smaak.

Waarom verjaardagsservice? 

  • Onze Sweetboxen zijn te personaliseren met een logo van jullie bedrijf of een kaartje met een persoonlijke felicitatie erop. 
  •  Onze Sweetboxen kunnen door de brievenbus verstuurd worden. Er hoeft daarom ook niemand thuis te zijn om een pakket in ontvangst te nemen.
  • Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat we je een goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen aanbieden.
 

 

Verjaardagskaart 

De personalisatie opties van de Sweetbox maken het verjaardagscadeau een uniek geheel. Een persoonlijke tekst met logo van het bedrijf, een prachtige taarttopper met een uitgesneden logo of naam, geven net die extra persoonlijke touch. Nieuwsgierig naar andere opties of misschien heeft u zelf een leuk idee? Bel of mail gerust naar ons.

  

Hoe werkt onze verjaardagsservice?

Hoe werkt het nu eigenlijk? Aan het begin van de periode ontvangen wij een lijst met de basisgegevens van de collega's. Wij doen de rest. We zorgen ervoor dat je collega in de week voor zijn verjaardag een lekkere Sweetbox thuis gestuurd krijgt met persoonlijk kaartje. Aan het einde van de maand maken we een overzichtelijk overzicht van wat er die maand verstuurt is en dat factureren we. Zo houden we het simpel. Uiteraard komen er wel eens collega’s bij of gaan er collega’s weg. Geen enkel probleem, stuur ons een mailtje en we passen de lijst aan zodat deze altijd up to date is. Uiteraard is het ook mogelijk andere data toe te voegen aan de lijst zoals bijzondere jubilea van collega’s. Maar ook het sturen van een relatiegeschenk kan op deze manier snel geregeld worden.

Dutch
Dutch