zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Tijdelijk 35% Sinterklaaskorting (wegens succes verlengd)

Bij Onze Smaak is het gezegde “al het lekkers is zoet”, zeker rondom Sinterklaas. Dit jaar presenteren we een speciale traktatie: onze overheerlijke kruidnoten brownie met een onweerstaanbare korting van 35%! De perfecte smaakcombinatie van kruidnoten en smeuïge brownie, verpakt in een modern Sweetbox jasje. Leuk als relatiegeschenk om al je belangrijke klanten en partners te bedanken voor het vertrouwen van dat jaar. Of als cadeautje in de schoenen van je medewerkers als bedankje voor een jaar van hard werken. Vraag tot en met 8 oktober een offerte aan en ontvang 35% korting op de kruidnotenbrownie!

Kruidnotenbrownie met 35% korting

1 / 2
Sweetbox sfeerfoto
2 / 2
Sweetbox met bedrijfslogo

Een groot scala aan personalisatie opties

Wij vinden dat onze Sweetbox ook echt jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Daarom hebben we een groot scala aan personalisatie opties. Dat begint al bij Onze Sweetbox, je kunt kiezen uit vele smaken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een eetbaar logo toe te voegen en een persoonlijk kaartje. Wil je nog iets extra’s? Vraag dan in de offerte naar ons mooie toevoegingen of gebruik een van onderstaande opties om in contact te komen. Wij denken graag mee om er een totaalpakket van te maken.