zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Sinterklaas geschenk voor personeel

Bij Onze Smaak is het gezegde “al het lekkers is zoet”, zeker rondom Sinterklaas. Dit jaar is ons Sinterklaas assortiment om van te smullen. Verschillende klassieke smaken zoals kruidnoten en speculaas maken hun opwachting in een modern Sweetbox jasje. Leuk als relatiegeschenk om al je belangrijke klanten en partners te bedanken voor het vertrouwen van dat jaar. Of als cadeautje in de schoenen van je medewerkers als bedankje voor een jaar van hard werken. 

Bekijk ons sinterklaas assortiment om de mogelijkheden te bekijken.

Sinterklaas assortiment

1 / 6
Sweetbox sfeerfoto
2 / 6
Sweetbox met bedrijfslogo
3 / 6
Witte Chocoladeletter Salted Caramel
4 / 6
Melk Chocoladeletter Nuts & Fruits
5 / 6
Kruidnoten Brownie
6 / 6
Sweetbox Feestbrownie met logo

Een groot scala aan personalisatie opties

Wij vinden dat onze Sweetbox ook echt jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Daarom hebben we een groot scala aan personalisatie opties. Dat begint al bij Onze Sweetbox, je kunt kiezen uit vele smaken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een eetbaar logo toe te voegen en een persoonlijk kaartje. Wil je nog iets extra’s? Vraag dan in de offerte naar ons mooie toevoegingen of gebruik een van onderstaande opties om in contact te komen. Wij denken graag mee om er een totaalpakket van te maken.