zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Relatiegeschenk Sinterklaas

Bij Onze Smaak is het gezegde “al het lekkers is zoet”, zeker rondom Sinterklaas. Dit jaar is ons Sinterklaas assortiment om van te smullen. Verschillende klassieke smaken zoals kruidnoten en speculaas maken hun opwachting in een modern Sweetbox jasje. Leuk als relatiegeschenk om al je belangrijke klanten en partners te bedanken voor het vertrouwen van dat jaar. Of als cadeautje in de schoenen van je medewerkers als bedankje voor een jaar van hard werken.

Waarom de Sweetbox inzetten als een relatiegeschenk voor sinterklaas?

  • Onze Sweetboxen zijn te personaliseren met een logo van jullie bedrijf of een kaartje met een persoonlijke felicitatie erop.
  • Onze Sweetboxen kunnen door de brievenbus verstuurd worden.
  • We bieden scherpe zakelijke prijzen aan.

Relatiegeschenk Sinterklaas personalisatie

Een persoonlijke tekst met logo van het bedrijf, een prachtige taarttopper met een uitgesneden logo of naam, geven net die extra persoonlijke touch. Nieuwsgierig naar andere opties? Bel of mail gerust naar ons. Dan kijken we samen hoe we je collega’s het beste kunnen verrassen.

Makkelijk en snel verstuurd

We zorgen er graag voor dat het versturen van Sweetboxen zo snel en makkelijk mogelijk gaat, aan het einde van het jaar is het toch al druk zat. Het enige wat we nodig hebben zijn de adresgegevens en natuurlijk de persoonlijke tekst, de rest dat regelen wij. Het voordeel van de Sweetbox is ook dat deze door de brievenbus gaat, collega’s hoeven dan ook niet thuis te zijn om een pakket in ontvangst te nemen. We snappen dat er in de ene maand meer verjaardagen  of bijzondere dagen zijn dan in andere maand, daarom werken we niet met verplichte afname en maken we aan het einde van de maand één factuur op.