zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Relatiegeschenk

Onze Sweetbox is het cadeautje om je relaties te bedanken of te verrassen. Ervaring leert dat misschien wel 90 procent van alle relatiegeschenken verdwijnt in een oude stoffige kast op het kantoor. Dit is zonde! Daarom geloven we in de kracht van de Sweetbox. Wat is er nu mooier dan samen met andere onder het genot van een bakje koffie te genieten van overheerlijke patisserie. Wat ons betreft niks.

Waarom de Sweetbox inzetten als een relatiegeschenk?

  • Onze Sweetboxen zijn te personaliseren met een logo van jullie bedrijf of een kaartje met een persoonlijke felicitatie erop.
  • Onze Sweetboxen kunnen door de brievenbus verstuurd worden.
  • We bieden scherpe zakelijke prijzen aan.

Relatiegeschenk personalisatie

De personalisatie opties van de Sweetbox maken het relatiegeschenk een uniek geheel. Een persoonlijke tekst met logo van het bedrijf, een prachtige taarttopper met een uitgesneden logo of naam, geven net die extra persoonlijke touch. Nieuwsgierig naar andere opties of misschien heeft u zelf een leuk idee? Bel of mail gerust naar ons. Uiteraard zijn onze Sweetboxen ook geschikt om je collega’s te verrassen met diezelfde mooi deal of een speciale dag.

Relatiegeschenk makkelijk en snel versturen

We zorgen er graag voor dat het versturen van het relatiegeschenk zo snel en makkelijk mogelijk gaat. Het enige wat we nodig hebben zijn de adresgegevens en natuurlijk de persoonlijke tekst, de rest dat regelen we. Het voordeel van de Sweetbox is ook dat deze door de brievenbus gaat, relaties hoeven dan ook niet thuis te zijn om een pakket in ontvangst te nemen. We snappen dat de ene maand drukker is dan de andere maand, daarom werken we niet met verplichte afname en maken we aan het einde van de maand een factuur op.