zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Paascadeau voor personeel

Behalve als verrassing voor je vrienden en vriendinnen, zijn onze zoetigheden ook ideaal om te geven als paas cadeau voor uw personeel. Wil jij tijdens pasen iets extra’s doen en jouw verrassing extra persoonlijk maken? Dat kan! We hebben diverse mogelijkheden om de Sweetbox te personaliseren in de huisstijl van jouw organisatie. Denk hierbij aan het logo op jouw brownie, een kaartje volledig in de huisstijl of zelfs een wikkel of gepersonaliseerd doosje.

We helpen je graag met het samenstellen van een uniek cadeau voor jouw organisatie. Bekijk ons paas assortiment of download de onderstaande brochure om de mogelijkheden te bekijken.

Assortiment Pasen

1 / 5
Sweetbox Paasbrownie
2 / 5
Sweetbox Paasproeverij
3 / 5
Sweetbox Paaspakket
4 / 5
Sweetbox met bedrijfslogo
5 / 5
Sweetbox Feestbrownie met logo

Een groot scala aan personalisatie opties

Wij vinden dat onze Sweetbox ook echt jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Daarom hebben we een groot scala aan personalisatie opties. Dat begint al bij Onze Sweetbox, je kunt kiezen uit vele smaken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een eetbaar logo toe te voegen en een persoonlijk kaartje. Wil je nog iets extra’s? Vraag dan in de offerte naar ons mooie toevoegingen of gebruik een van onderstaande opties om in contact te komen. Wij denken graag mee om er een totaalpakket van te maken.