zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Dag van de verpleging presentje

De dag van de verpleging staat in het teken van al het bijzondere werk dat het zorgpersoneel gedurende het jaar verrichten. De mensen die in de zorg werken kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken, vandaar dat 12 mei is uitgeroepen tot de dag van de verpleging. De dag van de verpleging is het ideale moment om de mensen die werken in de zorg in het zonnetje te zetten. Dit kan gedaan worden met ons zoetige dag van de verpleging presentje. Dit presentje is voorzien van een leuk persoonlijk wenskaartje en eventueel leuke andere extra's. Verras jouw collega’s uit de zorg met dit lekkere presentje en bezorg ze een brede glimlach.

 

Assortiment Cadeautjes

1 / 5
Sweetbox Je bent goud waard pakket
2 / 5
Sweetbox met bedrijfslogo
3 / 5
Sweetbox Zoete High Tea
4 / 5
Sweetbox Je bent goud waard brownie
5 / 5
Sweetbox veel liefs pakket

Een groot scala aan personalisatie opties

Wij vinden dat onze Sweetbox ook echt jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Daarom hebben we een groot scala aan personalisatie opties. Dat begint al bij Onze Sweetbox, je kunt kiezen uit vele smaken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een eetbaar logo toe te voegen en een persoonlijk kaartje. Wil je nog iets extra’s? Vraag dan in de offerte naar ons mooie toevoegingen of gebruik een van onderstaande opties om in contact te komen. Wij denken graag mee om er een totaalpakket van te maken.