zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Verras je leraar op de Dag van de Leraar - 5 oktober!

Op 5 oktober vieren we de Dag van de Leraar! Een perfecte gelegenheid om onze gewaardeerde leraren te bedanken voor hun onvermoeibare inzet en toewijding. Ontdek nu de ideale manier om je waardering te tonen: heerlijke gepersonaliseerde zoetigheden! Onze unieke en smaakvolle traktatie is het perfecte cadeau om je leraar te laten zien hoeveel hij of zij voor je betekent. Voeg een eetbaar schoollogo toe om de traktatie extra speciaal te maken, of schrijf een persoonlijke boodschap op ons gratis kaartje om je dankbaarheid uit te drukken.

Een groot scala aan personalisatie opties

Wij vinden dat onze Sweetbox ook echt jouw bedrijf moet vertegenwoordigen. Daarom hebben we een groot scala aan personalisatie opties. Dat begint al bij Onze Sweetbox, je kunt kiezen uit vele smaken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een eetbaar logo toe te voegen en een persoonlijk kaartje. Wil je nog iets extra’s? Vraag dan in de offerte naar ons mooie toevoegingen of gebruik een van onderstaande opties om in contact te komen. Wij denken graag mee om er een totaalpakket van te maken.

Ontdek onze geschenken voor de Dag van de Leraar!

1 / 4
Sweetbox veel liefs pakket
2 / 4
Sweetbox met bedrijfslogo
3 / 4
Sweetbox Zoete High Tea
4 / 4
Sweetbox Je bent goud waard brownie

Neem Contact op voor een Uniek Totaalpakket

Wacht niet langer en maak deze Dag van de Leraar extra speciaal met onze heerlijke geschenken. Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande opties, en ontdek hoe we jouw waardering en dankbaarheid kunnen omzetten in een uniek totaalpakket voor je leraar.

Assortiment Cadeautjes