zelfde dag verzondenVoor 12:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden gratis kaartjeGratis Kaartje! voeg een cadeautje toeVoeg een cadeautje toe lage verzendkostenVanaf €2,95 verzendkosten!

Cadeau Voor Personeel

Onze Smaak is altijd bezig samen met de bedrijven en organisaties medewerkers te verrassen met onze lekkere Sweetboxen. Want hoe leuk is het als een collega een Sweetbox op de mat vind met een persoonlijke bedank tekst van de organisatie. Die kleine gebaren zorgen voor een ongelooflijk fijne werkomgeving zodat medewerkers flierefluitend naar het werk gaan.

Waarom de Sweetbox inzetten als een cadeau voor het personeel?

  • Onze Sweetboxen zijn te personaliseren met een logo van jullie bedrijf of een kaartje met een persoonlijke boodschap erop. 
  •  Onze Sweetboxen kunnen door de brievenbus verstuurd worden. Relaties en andere personen hoeven daarom ook niet thuis te zijn om een pakket in ontvangst te nemen.
  • Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat we je een goede prijs-kwaliteit verhouding kunnen aanbieden.
 

 

Cadeau voor personeel personalisatie 

Een persoonlijke tekst met logo van het bedrijf, een prachtige taarttopper met een uitgesneden logo of naam geven net die extra persoonlijke touch. Nieuwsgierig naar andere opties? Bel of mail gerust naar ons. Dan kijken we samen hoe we je collega’s het beste in de watten kunnen leggen.

  

Snel en makkelijk een cadeau voor personeel versturen

De mogelijkheden van onze Sweetbox zijn heel breed. Bijna iedere branche of groep heeft bijvoorbeeld een speciale dag zoals de dag van de zorg, Secretaressedag of de dag van de Apothekersassistent. Dit zijn hele leuke momenten om je medewerkers iets lekkers te sturen. Naast bijzondere dagen die gezamenlijk gevierd worden, zijn er ook speciale momenten voor individuele medewerkers. Zo is een verjaardag of een jubileum een mooie aangelegenheid om iets lekkers te sturen.